Resultaten voor linker

linker
linker WikiWoordenboek.
linker" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. linker op website: Etymologiebank.nl.
Autobedrijf Linker Verkoop van personenauto's, bedrijfsbussen en personenbussen.
Autobedrijf Linker Het autobedrijf genaamd Autobedrijf Linker te Marum is opgericht door Henk Linker 2de van rechts op de foto. Henk heeft de deuren van Autobedrijf Linker geopend in 1990 en heeft de zaak opgebouwd tot wat het nu is.
Occasions Autobedrijf Linker.
In het overzicht kunt u de gewenste filters aan en uit zetten om de auto te vinden die u zoekt. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een model die u niet kunt vinden in het overzicht, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Linker Verhuur Linker Verhuur Autolease Linker Autolease Linker.
Linker Online Verhuur Marum, Assen en Leeuwarden. Linker verhuur Marum, Assen en Leeuwarden.
Linker Verhuur is een familiebedrijf in hart en nieren. Linker Verhuur heeft de deuren geopend in 2009 en is ontstaan uit het al bestaande autobedrijf H. Linker die zijn deuren heeft geopend in 1990 en oprecht bestempeld kan worden als een begrip in Marum.
Correspondent Ron Linker verlaat NOS NOS. zoom in. Dit artikel bevat een video.
Ook deed hij vorige week nog verslag van de aanslag in Nice. Linker wordt het nieuwe plaatsvervangend hoofd publieke diplomatie, pers en cultuur van de Nederlandse ambassade in Washington. Voor Linker betekent dat een nieuw" avontuur, waar hij naar uitziet.

Contacteer ons