Resultaten voor duits

duits
Vertaalbureau Duits nodig? JK Translate voor Duitse Vertalingen.
We werken met vertalers die het Duits als moedertaal hebben. Vertalingen vanuit het Nederlands naar het Duits worden daarom heel kwalitatief vertaalt naar het Duits. Naast de vertalers die de Nederlandse en de Duitse taal machtig zijn, werken we ook met vertalers die thuis zijn in andere talen.
Duits voor Beginners bij NHA, jouw eerste stap in de Duitse taal!
Je skipas bestellen, de skileraar begrijpen, gesprekken voeren in het Duits: je wintersport in Winterberg of: Oostenrijk verloopt vele malen soepeler. Duits leren voor beginners doe je met een van de volgende cursussen.: Zakelijke Correspondentie Duits. Gratis proefles Studie bekijken.
Duits-Nederlandse Advocatenvereniging.
Hét Nederlands-Duitse advocaten netwerk. De Duits-Nederlandse Advocatenvereniging is een actieve vereniging van circa 300 advocaten en bedrijfsjuristen uit Nederland en Duitsland. De vereniging beoogt de kennis van het respectievelijke andere rechtssysteem over te brengen en de vakinhoudelijke uitwisseling te bevorderen.
Taaltraining Duits Talencentrum UvA Talen.
Duits niveau 4. Duits niveau 5. Duits niveau 6. Duits niveau 7. Duits niveau 8. Duits niveau 2. Duits niveau 3. Duits niveau 4. Duits niveau 5. Duits niveau 6. Duits niveau 7. Duits niveau 8. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: duits. 1 Duits bijvoeglijk naamwoord 1 van, in, uit Duitsland 2 Duits het; o 1 in o.m. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België gesproken taal. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Wil je geen reclame en meer woorden kunnen opzoeken? Probeer gratis Van Dale Online. 2020 Van Dale Uitgevers. Over Van Dale. Mensen begrijpen elkaar en de wereld beter als er geen taalbarrières zijn. Daarom biedt Van Dale je taaloplossingen op elk niveau. Van de bekende Dikke of Grote Van Dale en onlinewoordenboeken in verschillende talen, tot taaltrainingen, databestanden en de handige Van Dale-app. Scholen maken dagelijks gebruik van onze complete schoolpakketten, bedrijven gebruiken onze online synoniemen, verklarende en juridische woordenboeken. En met onze Van Dale Taaltrainingen maken we van iedereen een taalprofessional. Van Dale App. Over Van Dale. Actuele storingen en onderhoud. Meer Van Dale. Probeer Van Dale Online.
Lesmateriaal Duits Nuffic.
Vroegtijdig Duits in het basisonderwijs Materiaal 6.6 MB Lesmateriaal in allerlei thema's, opgesteld door Stichting leerplanontwikkeling SLO. Materialien zum frühen Fremdsprachenlernen / Deutsch als Fremdsprache 547.0 kB Divers lesmateriaal van het Goethe-Institut. Kwartet Berlijn Duits 3.6 MB. Kwartet Berlijn doosje Duits 491.3 kB.
Koninklijke Horeca Nederland.
Waarom de zee in het Duits meer" heet Nieuwsbericht NPO Radio 2.
Zij weet alles over de Nederlandse en Duitse taal en legt uit hoe het precies zit. Vroeger" had je de Germaanse taal en daar zijn het Engels, de Scandinavische talen en het Duits en Nederlands onder meer uit voortgekomen, aldus Rem.
Duits hof: verbod op euthanasie is tegen de grondwet Buitenland Telegraaf.nl.
Duits hof: verbod op euthanasie is tegen de grondwet. 2020 in BUITENLAND. Kopieer naar clipboard. Foto ter illustratie. Hollandse Hoogte / Hans van Rhoon. KARLSRUHE Het verbod in Duitsland op euthanasie is tegen de grondwet. Dat heeft het federale constitutionele hof in Karlsruhe woensdag bepaald in een zaak die onder anderen door ernstig zieke patiënten en artsen was aangespannen.
Cursus Duits Duits leren bij Haumann Taaltraining, individueel of groep.
Doe gratis de taaltest Duits en zie direct hoe goed uw Duits is! Doe de taaltest Duits. Een cursus Duits om op een effectieve en natuurlijke manier in het Duits te communiceren: in persoonlijke contacten, aan de telefoon, in correspondentie.
Duits aan de UvA Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. icon-facebook. icon-filters. icon-flickr. icon-google-plus. i
Je kunt losse taalverwervingsvakken en vakken over de Duitse geschiedenis en cultuur volgen in je keuzeruimte. Taalvaardigheid Duits 1: Berlijn geschiedenis, politiek en cultuur van een metropool. Taalvaardigheid Duits 2: De Duitse geschiedenis van de 20ste eeuw in de film.

Contacteer ons